Wat kun je verwachten?

Elke vraag of probleem is anders. Daarom is een loopbaancoaching ook altijd maatwerk.

Jouw vraag, jouw wens staat centraal en het vertrekpunt. En voordat we beginnen samen beginnen,  neem ik altijd de tijd voor een vrijblijvend gesprek om met elkaar kennis te maken. Doel van dit gesprek is te ontdekken of jij op je plek zit bij een coach en of er de welbekende klik is tussen jou en mij. Jij deelt je vraag/wens en ik luister naar je. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden en bepalen we samen de inhoud van het loopbaantraject.

Als gecertificeerd loopbaancoach, TMA-coach en ervaringsdeskundige vind ik het belangrijk dat we samen een doel opstellen waar je mee aan de slag gaat, om jouw doel te bereiken en of vraag of probleem op te lossen. Ik ga er vanuit dat je dan enthousiast bent en zin en energie hebt, om samen op onderzoek uit te gaan. Om zo meer inzichten te krijgen en een stappen te gaan nemen, wat leidt tot bijvoorbeeld die leuke nieuwe baan! Het is hard werken in een loopbaantraject, en het vraagt de nodige tijdsinvestering.  En zo maak je van je droom en je verlangen een nieuwe toekomst.

 

Wat gaan we doen in een loopbaantraject?

fase 1 Zelfonderzoek

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Deze vragen ga je beantwoorden aan de hand van  opdrachten en vragenlijsten, en eventueel een Talent-Motieven-Analyse*, om zo tot meer zelfinzicht en zelfkennis te komen. Deze informatie hebben we nodig om een kader te zetten om vervolgens via een stappenplan in fase 2 de arbeidsmarkt te betreden.

fase 2 Stappenplan

Hoe ga ik komen daar waar ik komen wil. Je weet wat je wilt, wie je bent, wat je kan en dan wordt het tijd om de buitenwereld te betreden. We benoemen stappen en actiepunten om jouw doel te bereiken.  

 

Wat mag je van mij verwachten ? 

Ik begeleid, spiegel, geef professionele feedback, stel vragen en confronteer als dat nodig is. Dat leidt tot het halen van het maximale uit jouw loopbaantraject.